15 Januari eerste masterclass 2017

Mkerstflessen-boomedio januari volgen tevens de data voor de rest van het jaar. Op de vakantiemaanden na zal er weer elke maand een wijn-spijs proeverij georganiseerd worden.  Zie Agenda!

Tijdens de proeverijen wordt meer informatie over de wijnen gegeven en de passende hapjes geproefd. Uitleg wordt gegeven waarop je let bij het uitzoeken van wijn bij het eten. Wordt je eigen “sommelier”  Volg meerdere masterclasses en doe wat aan zelfstudie via online. Een persoonlijk leertraject is mogelijk, waarbij je b.v.  beurzen kunt bezoeken en meer uitleg/feed back van de sommelier te krijgen. Ook een wijndiploma halen is mogelijk.

Dennis Timmerman van de Kaasstulp in Vught zal aanwezig zijn om meer te vertellen over de kazen en vleeswaren die worden ingezet.

Merendeel van de wijnen zijn BIO wijnen. Ook hier gaan we verder op in.

 

 

 

Wij wensen u een gezond en succesvol 2017 toe!

Wijnproeverij foto 3kaas_carrousel1chef & Sommelier Tannic glasEd met Amarone20140323_143612Copia di Immagine 105bicchieri2aardbeien koningin 2012

Bezoek de wijngaard20

Reageren is niet mogelijk