Masterclass door sommelier

  • Gepland zijn vijf masterclasses Kaas en Wijn waar Dennis van de Kaasstulp “de vughtse pomp” uitleg zal geven over de diverse kazen de worden ingezet en Eduardo de sommelier van dienst de wijn-spijs combinatie zal maken. Dat wordt proeven en genieten. Wellicht wint u ook een minuut gratis winkelen bij AH. U doet namelijk mee aan een actie van een aantal winkeliers uit Vught. ( Sweetdeal voucher wordt geaccepteerd!)
  • Dan zijn er de zomerwijnen om van te genieten. Deze zeer bijzondere masterclass voert u van fris tot zwoel tot hartig en begeleid uiteraard met de nodige luxe hapjes. (Sweetdeal voucher wordt geaccepteerd!)
  • In het najaar gaan we weer proeven, maar dan de top wijnen van de oude wereld (Europese wijnen) Een masterclass TOP en GRAND CRU wijnen. Een proeverij die u zelden zult meemaken. Laat u verrassen door een geweldige sweat deal actie in september. ( normale prijs € 68,50 – Sweetdeal voucher geldig tot juli 2014  wordt geaccepteerd met bijbetaling van €10! gaat in september online als Sweetdeal voor de helft van de prijs = € 34 p.p.)

Interesse? Meldt je nu al aan voor deze geweldige masterclasses via mail naar info@pura-passione.nl  Meer weten? Bel 0651 222 009

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.