Kookles bij Frans van Munster & Anna in Puglia

KOOKLES IN DE TRULLO BIJ FRANS EN ANNA IN PUGLIA

Vriend en levensgenieter – cellist en ontdekkingsreiziger – Amsterdam en Puglia, dol op Anna en de “Pura Italia” – keuken. Hieronder meer over de pure wereld van genieten met smaak. Een kijkje in de keuken, dat kan door een kookles in de Trullo en dat is een van de mooiste dingen die je kunt meemaken in je leven. Lees meer hieronder!

Hij schreef al twee boeken over zijn avonturen in la Cucina met Anna maar vooral de recepten dan. We blijven wel netjes. Met zijn zus schreef hij jaren in het Vrij Nederland en e.e.a. is ook in een boek weergegeven. Zijn eerste ervaringen schreef hij echter neer in het boekje “Lekkerissimo” een heerlijke kleinood over de eerste kennismakingen met de keuken van Puglia waar hij met Anna ook in een heuse Trullo woont. Verder produceren Frans en Anna heerlijke olijfolie – (5 liter blikken). Wil je jaarlijks zo’n blik reserveren, dat kan via de website www.bio-wijn.nl meld je aan en eens per jaar wordt de nieuwe oogst naar Ollanda gebracht en kun je het blik met verse olijfolie (geen pesticiden etc.) Voor € 85 komen halen of we komen even bij jullie op de koffie!. www.bio-wijn.nl

Je kunt bij Frans en Anna in de Trullo authentieke kooklessen volgen en die ervaring je hele leven meenemen.

Authentiek koken met heerlijke en ter plekke gevonden – geteelde ingrediënten. Eens in je leven moet je dit meemaken -een geweldige ervaring. Leer de authentieke Italiaanse keuken. De heerlijke simpele keuken met heerlijke olijfolie – onbespoten natuurlijk, wilde asperges – wel zelf meehelpen zoeken – zelf pasta maken en heel veel leren en proeven. De recepten zijn ook beschikbaar. Zie het boek wat Frans in de uitwisseling met zijn zus (La Sorella) heeft verzameld.

Fratello & Sorella. Over Italië, koken en lekker eten. Dat is de titel van het tweede boek. Heerlijke recepten en een aanrader en nu ook heel goedkoop voor € 9,50 te verkrijgen. Een prachtig cadeau voor de feestdagen voor de kok des huizes! (koop op www.bio-wijn.nl)

Kookles in de trullo van Anna en Frans in Puglia

Frans en Anna wonen op het platteland van Puglia. Je kunt bij hen terecht voor een kookles, gewoon bij hen thuis, in een authentieke trullo die ze geheel hebben ingericht als keuken. Lees hier een beknopte samenvatting op de site van Ciao Tutti of volg hierboven de (langzame) link naar de website. Geniet….. met volle teugen!

Frans beter leren kennen.. lees hier het verhaal van Badoe die er niet meer is en zijn vervanger. of kijk eens naar het filmpje wat ter ere van zijn …. verjaardag is gemaakt en wij heerlijk van hebben genoten.

(stukken zijn deels terug te vinden op Ciao Tutti)