Masterclass Italiaanse -Europese BIO wijnen.

Wij bieden regelmatig een masterclass Italiaanse en BIO topwijnen uit Europa met begeleidende hapjes. Een masterclass is een uitgebreide wijnproeverij met

  • Kennisoverdacht over de wijnen in het algemeen en de proefwijnen in het bijzonder
  • De te maken wijn – spijs combinatie. Waar op te letten, wat zijn de vuistregels, oefen zelf…
  • Proef de wijn – spijs combinaties – passende hapjes van soms heerlijk verrassende ingrediënten
  • Wij bieden een  2 of 3 + uur durende inleiding over het werkgebied van de sommelier en dat is geen straf

Geniet b.v. van een culinaire rondleiding door Europa onder leiding van een gastronoom sommelier (wijn-spijs specialist). U kunt kennismaken met mediterrane en BIO wijnen.

Sommelier Ed Baten volgde de opleiding Gastronoom Sommelier aan de Academie voor Gastronomie en de Italiaanse sommelier Opleiding van de AIS en is door deze combinatie een van de weinige experts op het gebied van Italiaanse wijnen en de wijn-spijs combinatie.

Geniet in deze masterclass, een culinaire exercitie van de tong en leer over de beste wijnlanden van de wereld. Met o.a. enkele topwijnen op de menukaart en passende hapjes.  Een genot voor elke wijnliefhebber.

  • Vaste locatie tegenwoordig in Vught, maar op elke plek in Nederland te organiseren vanaf 8 deelnemers (extra vervoerskosten!)
  • Uitstekende meestal BIO wijnen, velen op DOCG niveau (o.a. top wijnen) zoals een Barolo of een Amarone della Valpolicella, vooral Italiaanse wijnen, wijnen met bijzonder smaken en uit bijzonder streken. Verrukkelijke wijnen want het leven is veel tekort om slechte wijn te drinken.
  • Ook bijzondere hapjes met o.a. truffel, mosterd van de most van de wijn, salami, vis en wat de kok nog invalt. Kortom garantie op genieten!

AANMELDEN

Kan via mail naar info@pura-passione.nl geef tevens aan voor welke datum u wilt inschrijven. Stuur eventuele vouchers meteen mee om verlopen vouchers te voorkomen. U heeft bij ons altijd nog een jaar uitloop mits de voucher tijdig is ingeleverd!

Zie: agenda

Reacties zijn gesloten.