Masterclass Spaanse wijnen

Wij bieden u voor € 32,00  p.p. een masterclass spaanse wijnen met o.a. topwijnen zoals de Rioja en Priorat de twee Spaanse DOCa wijnen met begeleidende hapjes. Een masterclass  is een culinaire rondleiding door het grootste wijnland in de wereld als je kijkt qua oppervlakte wijngaarden. De masterclass staat onder leiding van een gastronoom sommelier (wijn-spijs specialist). U kunt wijn proeven van de rijke Spaanse smaken. Kennismaken met unieke druivenrassen. De masterclass is ook een mooi voorproefje voor de unieke wijn-spijs cursus die elk jaar einf Januari begin Februari start. Meldt je als potentieel deelnemers aan de wijn-spijs cursus! Mail naar  info@pura-passione.nl

Sommelier Ed Baten volgde de opleiding Gastronoom Sommelier aan de Academie voor Gastronomie en de Italiaanse sommelier Opleiding van de AIS.

Geniet in deze masterclass van deze culinaire excercitie voor de tong en leer overSpanje als wijnland, van zuid tot noord. Met o.a. de  topwijnen op de menukaart en passende hapjes.  Een genot voor elke wijnkenner en een heerlijke kennismaking met wijn uit het derde grootste wijnland van de wereld.

  • Wij bieden een  3 + uur durende inleiding over het werkgebied van de  sommelier en dat is geen straf
  • Locatie Kookstudio in Rosmalen of Marktveld in Vught bij de Gereghthof of lunchcafee de Bol
  • Kennisoverdracht van de historie van wijn, Spanje als wijnland, proeven, inleiding wijn-spijs combinatie maken
  • Begeleidende dia’s bij grote groepen
  • Een culinaire wandeling kriskras door Spanje op geleide van de smaakintentie van spijs en wijn
  • Uitmuntende wijnen, velen op DOCa niveau (top wijnen) zoals eenRioja en Priorat.
  • Garantie op genieten!

 

AANMELDEN

Mail naar info@pura-passione.nl  indien u zelf een proeverij wilt organiseren of zie agenda voor de door ingeplande proeverijen. Bel naar T 0651222009 voor meer info / persoonlijke voorkeuren (b.v. liever een proeverij thuis?)

proeverij 00120140409_161257Spanjewijn_Wijnstrekenchef & Sommelier Tannic glas_DSC2671