Ingrediënten (4 personen): 320 g pennen 600 g Pulp Pompoen 60 g spek 1 takje rozemarijn 150 g plantaardige bouillon 50 g extra jungle olijfolie 40 g ricotta kaas 30 g sjalot zout en zwarte peper q.b.
De sommelier aan het werk
Webwinkel
Categorieën
-
Ed Baten
Gastronoom Sommelier -
Recente artikels
- Nieuwe samenwerking met Everydeli food & wine. Met curry in de hoofdrol! 4 februari
- Kookles bij Frans van Munster & Anna in Puglia – koken en eten in/bij de Trullo. 19 september
- Belangrijk nieuws! EU “from Farm to Fork” beleidsplan 22 juni
- www.bio-wijn.nl 13 januari
- Ook Bordeaux BIO? 3 augustus
- Slavante 7 maart
- Masterclass van Pura Passione uitgeroepen tot ***** star door Groupon 14 februari
- Masterclass…. informatief en lekker …. BIO wijn en gezondheid 24 januari
- ………Vin Naturel???? 2 mei
Opties
Archief
Kookworkshop in Puglia