Eet advies / Partners

Op zoek naar een Italiaans restaurant of online winkel, een Italiaanse delicatessenzaak van uitmuntende kwaliteit.  In deze rubriek bieden wij u de beste adressen in Nederland, veelal ook klanten van ons of zaken waar we helemaal achter kunnen staan, mee samenwerken. Advies nodig, neem gerust contact op.

Restaurants / locaties / koks waar wij mee samen werken

Bourgondisch genieten is de naam van het catering bedrijf van Luuk Sluijter, smaakmaker van beroep. Een jonge gast die niet teveel hooi op zijn vork neemt, gedreven is om op hoog niveau een aantal heerlijke gerechten bij u thuis klaar te maken, voor u te bereiden. Meer weten, zie zijn website voor de laatste nieuwtjes en mogelijkheden. Hieronder een deel van de eindejaar creaties die direct te bestellen zijn! Maak een keuze voor uw kerstdis!

12_brownie_16

1_carpaccio_v22_zalm7_varkenshaas_20168_stoofvankonijnenbout5_eendenborst4_pompoensoep_16

 

 

 

 

 

 

Bestellen van bovenstaande gerechten en zelfs de bijpassende wijnen kan via de website!

 

 

 

 

————————————————————————————————————————————-

Koffie en barista

Sinds kort zijn we bezig om ook horeca met smaak te adviseren over koffie. De Italiaanse koffie met name want er is geen land in de wereld waar je op zoveel plekken een uitmuntende koffie kunt drinken als in Italië. Samen met Rijndert Grooters een professionele barista die ook als opleider actief is,  zijn we bezig om koffie ala Italiano op de kaart te zetten. Helaas is dat voor vele nog steeds een moeilijk te vinden product en uiteraard ook het domein van de smaakmakers, de sommelier en de barista slaan de handen ineen.

Wat bieden we:

  • Koffie op maat en smaak
  • Barista lessen voor horeca / workshops voor de koffie liefhebber
  • Een mobiele koffiebar voor uw evenement
  • Excellente koffie uitgezocht door Barista Rijndert
  • Ook kunnen we voor u speciale smaken samenstellen
  • Verse koffie leveren dus uit meerdere landen en samenstellingen.
  • speciale prijzen voor grootverbruikers.

nieuwe website in de maak: www.koffie-opwielen.nl

  

 

 

 

 

 

 

 

Kantooradres: Goedenaarspolder 6 5235 VG ’s Hertogenbosch

Telefoon: 06 53 735 605

info@koffieopwielen.nl

www.koffieopwielen.nl

 


kasteel-maurick

 

 

 

 

Restaurant Kasteel Maurick Vught heeft uiteraard haar eigen sommelier, maar wij mogen daar ook groepen begeleiden bij de lunch / diner.

  • Geschikt voor groepen die een eigen sommelier aan tafel willen met unieke aandacht voor alleen die groep, redenen kunnen verder zijn: Alleen BIO wijnen
  • Menu begeleidt met top Italiaanse wijn
  • van 2 wijnen per gerecht genieten. neem met ons contact op info@pura-passione.nl of bel voor meer info 0651222009

 

——————————————————————————————————————————————————————————–

Restaurant Schatull in Vaals

uitstekend Italiaans restaurant met Italiaans sommelier. Reserveren een must.  Meer info en reserveren http://www.schatull.nl/

schatgul

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

——————————————————————————————————————————————————————————–

De Hof van Vijfeicken in Boxtel

Voor vergaderingen, eventueel met overnachting met een goed glas wijn is de plek to be. In een fantastisch aangepaste ouder boerderij waar eigenaar Sjoert met de pollepel zwaait. Zie voor meer http://www.hofvanvijfeijken.nl/

 

——————————————————————————————————————————————————————————–

De Kaasstulp in Vught

is een delicatessen winkel van de familie Timmerman en een begrip in Vught. Dennis en Ria zorgen voor een aanbod van uitstekende kazen, Stompetoren al jaren een van de beste kazen van Nederland maar ook uit andere landen, vaak direct zelf geïmporteerd treft u er producten aan. Heerlijke vleeswaren, truffelolie tegen een belachelijk lage prijs (200 ml fles) en andere truffel producten ook uit directe import. Onze keuze voor eieren, zo vers en mooi gekleurd. Ouderwetse kwaliteit! Veel wijnen zijn BIO wijnen van de beste BIO leveranciers.

dennis-en-ria-van-de-kaasstulp-vughtSamen met de Kaasstulp organiseren wij masterclasses wijn en spijs met de delicatessen specialist en de sommelier naast elkaar aan het woord.

zie onze agenda voor de data waarop de volgende proeverijen worden gehouden. Spaar in de winkel een gratis proeverij bij elkaar.

Adres Kerkstraat 16a in Vught

Reacties zijn gesloten.