Wijn met eigen etiket nodig?

Heeft u al het genoegen om een camper aan te schaffen, krijg je een heerlijke Prosecco Spumante extra dry cadeau met eigen etiket bij de beste Camper en caravan handelaar (die ik ken). Ooit werd mijn camper gestolen in Italië (niet door Italianen overigens) en werd de schade afhandeling geheel gratis gedaan door Wittoma. Een geweldige service en de nieuwe camper werd een aantal jaren later dan natuurlijk ook weer bij Wittoma gekocht. Weer geweldige service gekregen toen er wat problemen met de accu’s bleken werden beide zonder problemen vervangen.

Nu trots de wijn mogen leveren en het resultaat van het etiket gemaakt door Marloes van Dijk van Studio Daad zie www.studiodaad.nl mag er zijn.  Meer weten over caravans en Campers kijk zelf eens rond bij www.witoma.nl en geniet van de uitmuntende service die zij in het vaandel hebben staan. Nog belangrijker dan een goed glas toch?

Overigens zelf een wijn met etiket nodig? Neem contact op en Marlies maakt graag een ontwerp voor je en uiteraard leveren wij graag een passende wijn.

Wittoma etiket

Reacties zijn gesloten.