Schrijf nu in voor de unieke wijn-spijs cursus

Op 5 woensdag avonden te beginnen op 17 oktober gaan wij weer de belangrijkste wijngebieden van de oude wijnwereld behandelen voor beginners en gevorderden in Den Bosch en Rosmalen en leert u de basistechnieken van het wijnproeven. Door deze wijncursus breidt uw wijnvocabulaire zich uit en aan het einde van de cursus herkent u de belangrijkste druivenrassen, beheerst u de grondelementen van het wijnproeven en heeft u een goed algemeen beeld van de wijnwereld. Wijnproeverijen, wijnaankopen, wijn en spijs combinaties, het zal u na deze cursus gemakkelijker afgaan. U kunt de cursus afronden met een landelijk erkend examen, niveau SWEN-1.

Uniek aan de cursus is dat tevens vanaf de eerste dag gewerkt wordt aan het maken van een goede wijn-spijs combinatie. Wij behandelen o.a. het aromawiel en de methode van Peter Klosse, directeur van de Academie voor Gastronomie. Een instrument wat alle sommeliers in Nederland gebruiken.

Proef meer dan 50 wijnen en leer over de wijn – spijs combinaties van een ervaren en gediplomeerd Sommelier.

Locatie Perron3 Rosmalen

Kosten € 285

Schrijf nu in (uiterlijk voor 1 oktober)