Masterclass…. informatief en lekker …. BIO wijn en gezondheid

Masterclass Wijn & Spijs

Proeven en genieten verplicht

Al sinds 2005 organiseren wij eens per maand een Masterclass wijn & spijs. Tegenwoordig met merendeels BIO wijnen (60% van de mensen kiezen blind voor een bio wijn – geen pesticiden en minder sulfiet) Echter veel wijnboeren werken al zo zonder zich te registreren. Het vakmanschap van de Importeur / Vinoloog / Sommelier is dan gevraagd om wijnen te selecteren. Gastronoom Sommelier Ed Baten deed de Nederlandse Sommelier opleiding in 2006 en de Italiaanse opleiding (AIS) in 2008 en sindsdien geven wij wijn – spijs Masterclasses en bijzonder proeverijen.

  • Bij u thuis / op het werk (vanaf 8 personen) Bel 0651 222 009 voor meer info. Wij maken een passend programma voor uw groep / gelegenheid. Vanaf € 24,50 p.p. 6 wijnen en € 34,95 met 10 wijnen bij meer dan 10 km van Den Bosch worden reiskosten € 0,19 per km gevraagd.

  • Maandelijks Masterclass kennismaken met proeven / wijn spijs combinatie maken (6 wijnen en 2 uur durende proeverij waarvan het ergste is dat er een einde aan komt. Met veel informatie over wijn / geschiedenis / kennis / passende hapjes bij de wijnen. Een aanrader voor iedereen die meer wil weten over het vak van de sommelier. Echter ook over gezondheid en alcohol, het effect van BIO of geen BIO…. en alle vragen die de deelnemers kunnen bedenken komt een antwoord. Direct voucher kopen

  • Een Top Masterclass met 10 wijnen iets voor kenners, liefhebbers die vooral voor de top gaan. Drie uur lang genieten van top wijnen, DOCG, Grand Cru of anderszins onderscheiden (top) wijnen. BIO als dat kan. Een duel van meerdere wijnen uit een streek, een verticale proeverij van meerdere jaargangen, een duel van landen en wijnen. Het komt allemaal langs.
  • Normaal € 68 nu voor € 34,95 Bestel nu!

Kijk voor het lopende programma in de agenda
Of bel ons T 0651 222 009 
Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.