Masterclass wijn & Spijs

Proeven en genieten verplicht! Al sinds 2005 organiseren wij minimaal eens per maand een Masterclass wijn &spijs. Tegenwoordig met merendeels BIO wijnen (60% van de mensen kiezen blind voor een bio wijn – geen pesticiden en minder sulfiet)
 
Echter veel wijnboeren werken al zo zonder zich te registreren. Het vakmanschap van de Importeur / Vinoloog / Sommelier is dan gevraagd om wijnen te selecteren.
Samen met Johan Paymans Register Vinoloog en ondergetekende Ed Baten Sommelier NL en Italiaanse opleiding (AIS) bieden wij steeds meer Masterclasses en bijzonder proeverijen
  • Bij u thuis / op het werk (vanaf 8 personen) Bel 0651 222 009 voor meer info. Wij maken een passend programma voor uw groep / gelegenheid.
  • Maandelijks Masterclass kennismaken met proeven / wijn spijs combinatie maken (6 wijnen en 2 uur durende proeverij waarvan het ergste is dat er een einde aan komt. Met veel informatie over wijn / geschiedenis / kennis / passende hapjes bij de wijnen. Een aanrader voor iedereen die meer wil weten over het vak van de sommelier.
  • Een Top Masterclass met 10 wijnen iets voor kenners, liefhebbers die vooral voor de top gaan. Drie uur lang genieten van top wijnen, DOCG, Grand Cru of anderszins onderscheiden wijnen. BIO als dat kan. Een duel van meerdere wijnen uit een streek, een verticale proeverij van meerdere jaargangen, een duel van landen en wijnen. Het komt allemaal langs. Meer weten?
Kijk voor het lopende programma in de agenda
Of bel ons T 0651 222 009 

Aan boord van de Ronassis