Weglog Karin Leeuwenhoek over Ronco Severo wijn

Wijnen met een verhaal

 

Wijnen met een verhaal

Mijn afspraak met Karin in Amsterdam liep helemaal mis. Via telefoon hadden we afgesproken dat ik een fles Ronco Severo zou afleveren waarover ze in haar wijnblog een artikel wilde schrijven.

Het ritje naar de afgesproken ontmoetings-plaats om  kennis te maken en haard de fles te overhandigen liep helemaal mis. Vertwijfeld toerend door de stad met de routeplanner die warm van de omleidingen werd, laverend van de ene opstopping en omleiding naar de ander, brachten me meer dan een uur later op de afgesproken plek, toen bleek het nummer op de gracht ook nog helemaal verkeerd te zijn en begon een tweede zwerftocht van bijna 30 minuten om aan de andere kant van de gracht te komen. Pfff. deze jongen uit de provincie had het toen wel eeen beetje gehad en dat alles nogwel om een singele fles af te leveren, en nog gratis ook. Maar als ik nu het verhaal van Karin terug lees op haar wijnblog, is het me toch de energie waard geweest.  Lees hier het hele artikel

Ronco severo artikel Karin

 

 

 

 

De Pinot Grigio van Ronco Severo is nagenoeg op maar de Bianco een mix van meerdere druivenrassen die via de lange masceratie en houtlagering is gemaakt hebben wij nog een aantal flessen liggen.

 

Zelfs eens proberen. Bestel hier de Ronco Severo Bianco

 

Eduardo

VOOR ED PROFIEL

 

 

 

 

Getagd , , . Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.