Wijn – cultuur reis Sicilië

Luxe wijn en culinaire reis door Sicilië

Tempel AgrigentoMarkt PalermoBoutiekhotels, wijn proeverijen, bezoeken aan wijnkelders en wijn boerderijen, excellente maaltijden, kooklessen, zee en ontspanning

 

Gedurende deze stijlvolle 8-daagse rondreis maakt u kennis met unieke Siciliaanse wijnen en typische lekkernijen in een charmante en gastvrij sfeer. (wellicht gaat de sommelier van Pura Passione dit jaar ook mee? Na januari hier meer over).

 

Geniet van een glas wijn op unieke locaties zoals: een 16e eeuwse graanopslag ooit gebruikt door de plaatselijke Siciliaanse adel; een schitterend gerestaureerd in een 17e eeuws klooster, ooit gekozen als locatie door de monniken van de orde van de Heilige Anna, nu een treffende combinatie van de Siciliaanse architectuur, het traditionele leven en de hedendaagse kunst. En op het familie landgoed Planeta, één van de grootste wijn en olijfolie producenten sinds generaties op Sicilië.

Laboratorium proeflocaalNurraghi

Deze reis wordt aangeboden door Tururi tours, een reis specialist voor Sicilia en Sardegna. In het verleden is onze Sicilié wijn – cultuur reis ook door Marian en Mario op een geweldige wijze vorm gegeven. Een aan rader dus!

Meer weten, ga naar de site met alle informatie

Reacties zijn gesloten.