(Bio) wijn & spijs proeverijen

Neem contact op voor meer informatie of geef aan wat uw wensen zijn. Wij maken een proeverij naar uw wens. Altijd met passende hapjes! Bijgaand een paar voorbeelden van proeverijen. Locatie heel Nederland maar vooral Vught – Den Bosch of aan boord van de Onassis (max. 16 pers.)  in Heusden.

Wijnproeverij met luxe hapjes bij je thuis,  in vele varianten zoals:…………

 

 • Mistery proeverij

 • Thuis of op het werk?

 • Van basis tot Luxe proeverij

 • Aan boord van een schip?

 • Op je feest of evenement?

 • Masterclass wijn en spijs van beginners tot gevorderden

 

 1. Boek eens een mistery” proeverij met geblindeerde glazen en win een mooie de fles voor degene met de beste wijnkennis (of is het toch gewoon geluk?)  Kosten variëren van het aantal wijnen (6 tot 12) en passende hapjes die worden ingezet van  uiteraard zoals gebruikelijk bij een sommelier met passende hapjes bij de wijn.
 2. Proeverij thuis vanaf 8 personen – 6 wijnen 2  uur tot 10 top wijnen    Prijzen afhankelijk van aantal personen soort proeverij (bel om meer info / passende prijs)  (incl. hapjes), bij u thuis of een andere locatie in uw buurt Alternatief op boot?
 3. Luxe en top proeverij vanaf 8 personen € 64 p.p. waarbij de wijnen en bijbehorende hapjes worden aangepast naar het hogere niveau. Een TOP proeverij heeft alleen maar DOCG  wijnen of vergelijkbaar en o.a. truffel en bijzondere kazen en hammen worden ingezet om uw tong op het hoogste niveau te strelen. 
 4. Blind tasting proeverij vanaf 8 pers. voor € 55 p.p. (een/alle wijnen in ondoorzichtige glazen) 
 5. Meer gangen diner met wijnarrangement in een van de vele restaurants waaronder gerenommeerde restaurants als b.v. Kasteel Maurick in Vught, Il Brigantino in Den Bosch, maar ook Il Bambino in Zundert. 
 6. Varen en genieten van wijn en spijs Vanaf Heusden, Den Bosch, Amsterdam zelfs aan boord van een rondvaartboot (maak keuze uit een van de boten van rederij ’t Smidtje in Amsterdam ) of neem de boot met een groep in en rond Den Bosch (van 8 tot 60 personen!) Onze eigen kapitein Ronald hierboven afgebeeld is echter de meest aanspreken gastheer. Het is een waar plezier (heet ook plezier jacht toch?) om met hem het water op te gaan. Geweldige ervaring! zie hier of reserveer direct bel 0651 222 009 of vraag meer info / mail naar info@pura-passione.nl
 7. Wijnproeverij bij u thuis / op uw feest / Bruiloft / Italiaans buffet. Zie voorbeeld hieronder. (Ook voor verjaardagen, speciale feestjes, jubileum, bedrijfsuitje, kerst attentie- middels proeven en zelf selecteren van de wijn. Meer ideeën? Op de boot in Italië bij de wijnboer? Met uw groep op reis begeleid door de sommelier? Vraag ons naar de mogelijkheden.
 8. Maandelijkse luxe proeverij bij wijnhuis de Gouden Ton in Vught Een ultieme kennismaking met het vak van de sommelier. Kennisoverdracht, leer proeven en over de wijn-spijs combinatie maken. Over wijn in het algemeen, Italiaanse wijnen en BIO wijnen in het bijzonder. Neem je vriend(en) mee en genieten is verplicht!  vanaf € 55 p.p. Reservering naar info@pura-passione.nl of bel T 0651 222 009 voor meer info en afstemming datum.