Wijnproeverij thuis of op het werk

Vanaf 8 personen biedt Pura Passione de mogelijkheid om een wijnproeverij bij te wonen onder leiding van een gastronoom sommelier.  Deze kunnen wij voor u organiseren op een door u te bepalen plaats, thuis of op een van de plaatsen waar wij ruimten huren. Er zijn al proeverijen georganiseerd als bedrijfsuitje, afsluiting van een groot congres, tijdens een festival, een braderie, maar ook een verjaardagsfeest, culinair consortium of voor een vriendenkring of sportgezelschap. Er zijn vele mogelijkheden qua doel, inhoud en prijs.

Een basisproeverij is opgebouwd uit het proeven van meestal rond de 10 wijnen ondersteund met diverse hapjes en duurt ongeveer 2 1/2 tot 3 1/2 uur maar elke tijdvariant is in te vullen.  De basisprijs bedraagt €24,50 p.p.  

(min. 6 personen) Excl. vervoerskosten €0,19 per km. vanaf Den Bosch.

Naast 6-8-10  wijnen proeven met een speciaal buffet of schalen met culinaire ondersteuning zoals b.v. gevulde tomaten met mozzarella en pesto, Tonijn, olijven, crissini’s, courgette met verse balsamico, crossini’s met pesto, prociutto en salami en wat dacht u van Grana Padano kaas. Het aanbod varieert en is mede afhankelijk van beschikbaarheid van de lekkernijen. Duur ongeveer 2 tot 4 uur afhankelijk van uw keuze. excl, vervoer, btw en bijkomende locatiekosten!

Er zijn al proeverijen georganiseerd als bedrijfsuitje, afsluiting van een beurs of  groot congres, tijdens een festival, een braderie, maar ook een verjaardagsfeest, culinair consortium of voor een vriendenkring of wijnclub of sportgezelschap. Er zijn vele mogelijkheden qua doel, inhoud en prijs. Neem contact op voor een passende offerte.

MAATWERK

Naast variatie in de aanpak, wel/niet met PowerPoint-presentatie en een uitgebreide presentatie van de wijnboeren, de streek waar de wijn vandaan komt, is er ook variatie in het aantal wijnen wat geproefd wordt en de bijbehorende hapjes mogelijk. Een Italiaan zal geen wijn nemen zonder erbij te eten. Pura Passione serveert daarom bijzondere, culinaire hoogstandjes bij de wijnen.

Uitgangspunt is dat u bepaalt wat voor soort proeverij we doen. Maatwerk dus!

Meer weten bel 0651 222 009 of mail ons via info@pura-passione.nl