Diner met wijnproeverij door sommelier

Veel restaurants hebben wel een redelijk tot goed menu maar de wijnkaart biedt te weinig of de geboden wijnen zijn van de Heineken afkomstig en horen bij het biercontract. Kent u dat?

  • U wilt tijdens het eten ook iets proeven van verschillende wijnen, wat past wel en wat niet, wat meer uitleg bij de wijn dan “dat moet ik even vragen”.
  • Wat extra cachet geven aan dat etentje en het mag ietsje duurder zijn dan normaal.
  • Met uw vrienden / klanten een bijzondere avond hebben.
  • Een top moment vieren met top eten en drinken!

Wij verzorgen voor u een 3-4-5-6-7-8 etc.  gangen diner in restaurants van basis – midden en hoger segment. Prijs indicaties zijn afhankelijk van het gekozen niveau restaurant en aantal gangen en wijnen die worden ingezet.

Grootte van de groep minimaal 8 personen Wij overleggen met u het gewenste niveau en organiseren het diner met het restaurant van keuze. Dit kan in Den Bosch / Rosmalen zijn, maar ook elders in Nederland. Wij hebben connecties met meerdere sommeliers en restaurants op veel plaatsen in Nederland. Van Vaals tot Groningen. Neem gerust contact met ons op via info@pura-passione.nl of nog makkelijker, of overleg even via 0651 222 009 met de sommelier van dienst.

Reacties zijn gesloten.